Nejnovější recenze ze sekce Ohřívače kojeneckých lahví
- Jen udržuje teplotu. Nepřihřeje.
- rychlý ohřev
- návod v češtině
- snadný v používání, dokáže to i manžel. kdybych náhodou nebyla doma
- keep warm funkce
Zatím těžko posoudit, mám ji velice krátce. Ale ukázala se z nejlepší strany. plní všechno co slibuje truelife. Za mě 5 hvězdiček
- rychlý ohřev
- funkce keep warm
- automatické vypnutí
- na displej ani nekoukám
Dítě je netrpělivé, hladové a příprava mléka trvá moc dlouho. Díky ohřívačce tuto dobu snadno zkrátíte a mlíčko bude mít vždy správnou teplotu.
Špatně nastavitelná teplota. Nehřeje na 40,ale víc nebo míň až o 10 stupňů, takže je mléko buď studené nebo vařící. Určitě koupi nedoporučuji. Stetilizátor na dudlíky velmi malý. Nic se tam nevejde. Celkově naprosto nevyhovující výrobek.
- praktický, jednoduchá obsluha
jednoducý, praktický
- Funguje to jak jsem ocekaval
Jsem velmi spokojená.
Super pomocník.
Skvělý pomocnik, vše je rychlé, lehké.
Jen se více zanáší vodním kamenem, chce to ohřívačku pravidelně vyvarovat a udržovat ji
- Spokojená, ohřeje rychle, nastavitelná teplota
- Super rychlá příprava
- Jednoduchá obsluha
- Rychlost přípravy pokrmů
- Snadná údržba
- Pouze jedna nádoba na mytí :-)
Parní vařič a mixér v jednom je skvělý na přípravu dětských příkrmů. Jednoduše nakrájíte zeleninu, ovoce, dáte do nádoby, nastavíte minutku a nemusíte se o nic starat. Výhoda je, že nemusíte u přístroje stát a nic hlídat, jednoduše vše udělá (uvaří a rozmixuje) a vy přijdete k hotovému. Ušetří čas, který můžete věnovat svému dítku. Údržba je snadná, myjete pouze jednu nádobu! což hodnotím jako velké plus. Nemusíte mýt hrnce, mixéry a další potřebné nádoby. Chuť uvařeného a rozmixovaného jídla je skvělá! Produkt bych doporučila každému, kdo chce vařit dětem z vlastních vypěstovaných plodů zahrádky a chce ušetřit čas a dopřát miminku vitamíny nejen z lokálních potravin, protože tam je nejvíc potřebných vitamínů. Jednoduše bez ÉČEK! a sladidel.
- Praktický ohřívač lahví
- Délka ohřevu je delší než je uváděno v popisu výrobku.
Jedná se o kvalitní výrobek.
- Udržuje teplotu mléka celou noc
Voda vydrží opravdu dlouho horká. Používáme na ohřev mm, když jdeme na procházku a super
- Dobrý pomocník na ohrievanie mlieka, skutočne nechcem používať mikrovlnku
+ velké rozměry zaručující použití všech typů kojeneckých lahví i skleniček s příkrmy a p.
+ hezký design
+ snadné čištění
+ vyjímatelná topná vložka
+ spolehlivě ohřeje a docela rychle
- ohřívá až moc, je potřeba kontrolovat teplotu před podáváním, docela pochybuji o tom, že tam nějaký termostat je.
- Naprosto perfektně ohřeje mléko
- Trvá to, když se dítě v noci probudí a řve
Ohřívačka je fajn pomocník, jen v extra hladových situacích je mikrovlnka rychlejší pomocník na hlad. Zatím jsem jen ohřívala mléko, max 90 ml, ale věřím, že ohřívání jídla taky nebude problém.
- Zatim nevim
Rychle ohřeje a prohřeje mlíčko. Cena/výkon odpovídá. Za mě není potřeba kupovat dražší.
Zobrazuji 161 - 180 ze 457 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...23 Další »