Nejnovější recenze ze sekce Ohřívače kojeneckých lahví
Topcom 301 Ohřívač láhví 3v1
Přidáno: 30. dubna 2015
(naposledy upraveno 30. dubna 2015)
Zakoupeno v Nippon CEC s.r.o
- ohřívá i sterilizuje,
Výrobek splnil očekávání, termostat bez problémů udržuje požadovanou teplotu. Výrobek je celodenně využíván k ohřevu i sterilizaci. Je skladný a lehký, proto se dá využít i při cestování s miminkem. Obsluha je velmi jednoduchá. Mohu jen doporučit.
- stálá teplota
- nastavitelnost teploty
- místo čísel by mohly být psané teploty
jsem s ohřívačkou spokojená, mám ji stále zapnutou a vodu kdykoli k dispozici...
- jednoduché ovládání
- režim ohřívání
- režim udržování nastavené teploty
- displej s ukazatelem teploty nebo zbývajícího času ohřevu
Vybrali jsme si ji kvůli ceně a displeji.
Používáme půl roku.
Ze začátku na ohřev mléka, teď na ohřev příkrmů.
Opravdu jednoduché ovládání.
- Dá se nastavit teplota. Je to super pro udržování lahvičky v teplotě vhodné pro pití (37-38 C). Většina ostatních ohřívaček zahřeje vodu až do bodu varu a je těžké pak odhadnout, kdy je mléko teplé a kdy už horké. Ničí se tím vitamíny. A už vůbec nejdou použít na udržování teploty.
- Digitální displej ukazuje na této ohřívačce ukazuje aktuální teplotu - praktické.
- Kratší šňůra pro připojení do sítě.
Praktická ohřívačka za dobrou cenu.
Vhodné i pro udržování teploty.
Oceňuji digitální displej.
- udrží teplotu i více jak 24hodin
- velký objem 500ml
- nemám nic proti, termoska je super:)
již jsem doporučila kamarádkám a jsou také nadšeny
- Nastavím teplotu a hotovo
- Optimální teplotou se neničí bakterie mléčného kvašení
- Nechávám neustále zapnuté a mám teplou vodu kdykoliv potřebuji
- Nevím
Před tímto zařízením jsem měl nejmodernější Avent. Do týdne jsem ho vrátil, protože vyžadoval, aby po každém ohřátí mléka z něj byla vylita voda a natočena nová, jinak prostě odmítal pracovat. Pokud jsem vodu ohřál málo, odmítal se znovu zapnout, dokud nevyměním vodu a nevychladne, prostě na prd. Tohle zařížení stálo téměř o polovinu méně, vejdou se do něj všechny lahvičky, co mám, ohřívá sice asi pomaleji, ale já v něm mám téměř neustále zaparkovanou láhev s vodou, kterou ohřívám na 40 st. a nemusím nic řešit. Doufám, že v dlouhodobém provozu vydrží, pak by to byl ideální pomocník
super
Skvělé je, že lze ohřívat i dezinfikovat v jednom přístorji, nebo jen tak udržet mléko ohřáté pro pozdější použití.
Riska, která by ukázala potřebných 100ml vody by byla fajn.
Nějaké kleštičky na vyndavání horkých dudlíků apod. by se hodily.
variabilita ohřívání, více teplot
- ohření mléko na stanovenou teplotu
- je možné si během ohřívání dělat další práci
- ohřívání mléka je velice pomalé
- nedá se ohřet na vyšší teplotu
- kdybych se měla znoru rozhodovat, tak tento výrobek bych si asi nekoupila
- vhodný na všechny láhve, hodinu udržuje mléko teplé
- snad trochu delší doba ohřevu, ale nemůžu porovnat s ostatními
doporučuji
Spokojenost, doporučuji. Mlíčko je ohřáté rychle a na ideální teplotu.
Doporučuji
- na rozdíl od jiných ohřívačů, parních typů, funguje tak, jak má, a nedochází k připálení vody
na první dítě jsme měli jeho předchůdce, nyní jsme po koupi jiné značky, na parní bázi, zakoupili opět Chicco a jsme s ním plně spokojeni
- ohřívač, kde se dá nastavit teplota mléka, ohřívá stravu, je krásný designem
- nevím, zda byl výrobek vadný, ale hřeje málo, proto vracím
- mohl by dokončení ohřevu oznamovat zvukovým signálem
- pokud by i po výměně za jiný přístroj "mé proti" trvalo, rozhodně nedoporučuji
- Voda vydrží dlouho horká
- Termoska je poměrně veliká
- Plastový obal mohl být opatřen víkem, aby horká voda při ohřevu nechladla
Produkt je podle očekávání, praktický na cesty, trošku větší objem, ale zase dobře izoluje. ..
- super
super
- Snadné ovládání. Když se nastaví teplota 37 st, tak se tam lahev může nechat i déle a není horká.
Doporučuji.
- Nevím, jde o darek
- Zatím nevím
Uvidíme
Zobrazuji 341 - 360 ze 457 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...23 Další »